Reminder: You are viewing our sharing site. Content may differ from our live site.

Θάνατος άντρα στη Κέρκυρα - Συνέχεια ενημέρωσης αναφορικά με τον εντοπισμό 16 ατόμων στη Ρόδο την 08/06/2024 - Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή στη Χαλκίδα - Διακομιδές ασθενών

ΠΛΣ
Share:    

Τις απογευματινές ώρες χθες, ενημέρωθηκε η Λιμενική Αρχή της Κέρκυρας ότι ένας 73χρονος αλλοδαπός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θαλάσσια περιοχή «Μπαρμπάτι» Κέρκυρας. Ο 73χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από το Λιμεναρχείο Κέρκυρας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Κέρκυρας.

*****

Συνέχεια ενημέρωσης:

Αναφορικά με τον εντοπισμό δέκα έξι (16) αλλοδαπών στη παραλία Θεολόγου ν. Ρόδου, τις πρώτες πρωινές ώρες την 08/06/2024, γνωρίζεται ότι κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών εντοπίστηκε και συνελήφθη από τα στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου, ένας ακόμα αλλοδαπός για παράβαση του Ν. 5038/2023 «Παράνομη Διακίνηση Παράτυπων Μεταναστών» και του άρθρου 187 του Π.Κ. «Συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση».

*****

Τις απογευματινές ώρες χθες, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας της Λιμενικής Αρχής της Χαλκίδας, προέβησαν στη σύλληψη ενός 17χρονου ημεδαπού για παράβαση του άρθρου 372 «Κλοπή» του Π.Κ. Συγκεκριμένα, είχε υποβληθεί έγκληση για ένα περιστατικό κλοπής από ένα θαλαμηγό σκάφος, το οποίο βρισκόταν πλαγιοδετημένο στη θέση «Αγάλματα», της παραλίας Χαλκίδας. Κατόπιν νόμιμης κατ’ οίκον έρευνας, εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 17χρονος. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

-63χρονης και 84χρονου από το λιμάνι της Σκιάθου στο λιμάνι του Βόλου με το Ε/Π-Τ/Ρ “ΖΑΧΑΡΕΝΙΑ” Ν.Σ. 46,

-71χρονης, από το λιμάνι της Νισύρου στο λιμάνι Καρδάμαινας Κω, με το Ε/Γ-Τ/Ρ «ΑΓΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ» Ν. ΚΩ 40,

-78χρονου, από το λιμάνι της Σερίφου στο λιμάνι της Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ V» Ν.Ν. 67 και

-62χρονου, από το λιμάνι της Πάρου στο λιμάνι της Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ» Ν.Ν. 53

Σχετικές εικόνες