Reminder: You are viewing our sharing site. Content may differ from our live site.

Χρηματοδοτείται με απόφαση του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Χρήστου Στυλιανίδη, η παροχή υπηρεσιών για την βελτίωση του κτιρίου διοίκησης του Γ΄ Λιμενικού Τμήματος Σκάλας Κατερίνης, ποσού ύψους 37.200,00 € (06.08.2024)

info δελτίο τύπου (1)
Share:    

Εγκρίθηκε από τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Χρήστο Στυλιανίδη, η χρηματοδότηση για την ένταξη της πράξης «Παροχή υπηρεσιών για την βελτίωση κτιριακών εγκαταστάσεων του Λιμενικού Ταμείου Πιερίας» (Κωδικός Π.Σ. Ε.Π.Α. 5222504), η οποία ανέρχεται στο ποσό των 37.200,00 €.

Το προτεινόμενο έργο αφορά στην παροχή υπηρεσίας έκδοσης οικοδομικής άδειας για το κτίριο διοίκησης του Γ΄ Λιμενικού Τμήματος Σκάλας Κατερίνης, στην Δημοτική Κοινότητα Παραλία του Δήμου Κατερίνης.

Η αρχιτεκτονική μελέτη υλοποιήθηκε από το Λιμενικό Ταμείο Ν. Πιερίας και εγκρίθηκε από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής. Η κατασκευή θα γίνει επί ισόγειου κτιρίου κυριότητας Λιμενικού Ταμείου Ν. Πιερίας.

Η έγκριση της χρηματοδότησης γίνεται στο πλαίσιο του Τομεακού Προγράμματος Ανάπτυξης του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής - Υποπρόγραμμα Α΄: «Ενίσχυση της Ναυτιλίας, της Εθνικής Λιμενικής Στρατηγικής και της Ασφάλειας και της Προστασίας στο Θαλάσσιο Χώρο (Γενική Γραμματεία Ναυτιλίας και Λιμένων, Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής)», που εμπίπτει στον Αναπτυξιακό Στόχο 2 «Πράσινη Ανάπτυξη», στον Άξονα Προτεραιότητας 2.11 «Πράσινες πόλεις (κτιριακές υποδομές κλπ)».

Η Πράξη χρηματοδοτείται από το Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης (Ε.Π.Α.).

Σχετικές εικόνες