Reminder: You are viewing our sharing site. Content may differ from our live site.

Σημεία συνέντευξης Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί» με τους δημ/φους Ν. Ρογκάκο και Γ. Γρηγοριάδη (25/7/2023)

κ. ΥΝΑΝΠ
Share:    

Μ. Βαρβιτσιώτης: Υπό τον συντονισμό του Λιμενικού Σώματος απεγκλωβίστηκαν 3.700 άτομα στη Ρόδο

Η επιχείρηση εκκένωσης των 19.000 ανθρώπων που έγινε στη Ρόδο ήταν η μεγαλύτερη που έχει γίνει ποτέ στη χώρα. To Λιμενικό Σώμα έπαιξε τεράστιο ρόλο στον απεγκλωβισμό περίπου 3.700 ατόμων με τη συνδρομή πάνω από 50 ιδιωτικών και επαγγελματικών σκαφών.

Αυτό τόνισε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης μιλώντας σήμερα στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί» με τους δημοσιογράφους Νίκο Ρογκάκο και Γιώργο Γρηγοριάδη.

Ειδικότερα, ο κ. Βαρβιτσιώτης στάθηκε ιδιαίτερα στο γεγονός ότι οι απεγκλωβισμοί που έγιναν κυρίως νύχτα δια θαλάσσης πραγματοποιήθηκαν χωρίς να υπάρξει κάποιο ατύχημα ή τραυματισμός και σημείωσε πως κύριο μέλημα αυτή τη στιγμή είναι να σβήσουν οριστικά οι φωτιές στο νησί της Ρόδου.

Σε ερώτηση σχετικά με τις τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής επισήμανε πως σε σχέση με τις αρχικές τιμές σήμερα υπάρχει μεσοσταθμική μείωση 20% και ότι συγκεκριμένες εταιρίες που αρχικά δεν είχαν ανταποκριθεί στο κοινό αίσθημα, επανήλθαν με πιο ουσιαστικές εκπτώσεις.

Δείτε εδώ το tweet

Δείτε εδώ τη συνέντευξη

Σχετικές εικόνες