Reminder: You are viewing our sharing site. Content may differ from our live site.

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Πλοηγικού σταθμού Ιτέας

Παροχή υπηρεσιών μεταφοράς πλοηγού, από και προς τα υπόχρεα πλοία προς πλοήγηση που θα καταπλεύσουν στο λιμένα Ιτέας υπαγωγής του Π.Σ. ΙΤΕΑΣ
  1. Ο Πλοηγικός Σταθμός ΙΤΕΑΣ σας ανακοινώνει ότι προτίθεται να προβεί σε πρόσκληση ενδιαφέροντος, για την παροχή υπηρεσιών μεταφοράς πλοηγού, από και προς τα υπόχρεα πλοία προς πλοήγηση που θα καταπλεύσουν στο λιμένα Ιτέας υπαγωγής του Π.Σ. ΙΤΕΑΣ, για το χρονικό διάστημα έως και εξαντλήσεως κάτωθι χρηματικού ποσού και όχι πέραν της 31/12/2024.

  2. 2. Η προϋπολογισθείσα δαπάνη ανέρχεται στο συνολικό ποσό των τριάντα τριών χιλιάδων εννιακοσίων ευρώ #14.000,00€# (συμπεριλαμβανομένων Φ.Π.Α. 13% και κρατήσεων υπέρ Δημοσίου).

  3. 3. Πληροφορίες από το Λιμεναρχείο Ιτέας / Γραφείο Πλοηγικού Σταθμού στον τηλεφωνικό αριθμό: 22650 - 32319, προκειμένου κατατεθεί προσφορά, σε σφραγισμένο φάκελο, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, στο Γραφείο Προμηθειών Πλοηγικού Σταθμού Ιτέας που βρίσκεται εντός Λιμενικού Καταστήματος, στην Πλ. Ηρώων και 28ης Οκτωβρίου, Ιτέα Φωκίδας. Η προθεσμία υποβολής ορίστηκε μέχρι την Πέμπτη 19-09-2024 και ώρα 13:00.
Share: