Reminder: You are viewing our sharing site. Content may differ from our live site.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος Πλοηγικού Σταθμού Πειραιά

Προμήθεια Η/Υ και των παρελκόμενων τους για τις ανάγκες των γραφείων της Διεύθυνσης Πλοηγικής Υπηρεσίας και Είσπραξης – Βεβαίωσης Πλοηγικών Τελών.
  1. Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά ανακοινώνει ότι προτίθεται να προβεί στη διενέργεια διαγωνισμού για την  προμήθεια Η/Υ και των παρελκόμενων τους για τις ανάγκες των γραφείων της Διεύθυνσης Πλοηγικής Υπηρεσίας και Είσπραξης – Βεβαίωσης Πλοηγικών Τελών .

  2. Η προϋπολογισθείσα δαπάνη ανέρχεται στο ποσό των δέκα χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ (10.500,00 €), συμπεριλαμβανομένων των νομίμων κρατήσεων και του Φ.Π.Α.

  3. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λαμβάνουν σχετικές πληροφορίες από τον Πλοηγικό Σταθμό Πειραιά στο εξής τηλέφωνο: 210 4512721, προκειμένου να καταθέσουν την προσφορά τους εντός σφραγισμένου φακέλου με την ένδειξη : «Προσφορά για την  προμήθεια Η/Υ και των παρελκόμενων τους για τις ανάγκες των γραφείων της Διεύθυνσης Πλοηγικής Υπηρεσίας και Είσπραξης – Βεβαίωσης Πλοηγικών Τελών» μέχρι και την 31/05/2022 και ώρα 10:00 π.μ., κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στην Γενική Γραμματεία του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά (δ/νση Ακτή Μιαούλη 50, Πειραιάς).
Πλοηγικός Σταθμός Πειραιά
Share: