Reminder: You are viewing our sharing site. Content may differ from our live site.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος Πλοηγικού Σταθμού Πάτρας

Aνάθεση εκτέλεσης εργασιών επισκευής της δεξιάς προπέλας της πλοηγίδας ΠΥ51 του Πλοηγικού Σταθμού Πάτρας (εργασίες εξαγωγής, επισκευής και επανατοποθέτησης).

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας ανακοινώνει ότι προτίθεται να προβεί στην ανάθεση εκτέλεσης εργασιών επισκευής της δεξιάς προπέλας της πλοηγίδας ΠΥ51 του Πλοηγικού Σταθμού Πάτρας (εργασίες εξαγωγής, επισκευής και επανατοποθέτησης).

Στη συνολικά προσφερόμενη τιμή συμπεριλαμβάνονται νόμιμες κρατήσεις υπέρ Δημοσίου και τρίτων, ενώ η δαπάνη απαλλάσσεται ΦΠΑ βάσει ν. 2859/2000.

Συνέχεια των ανωτέρω απευθύνεται πρόσκληση υποβολής στην υπηρεσία μας προσφορών για την εκτέλεση εργασιών εξαγωγής, επισκευής και επανατοποθέτησης της δεξιάς προπέλας της πλοηγίδας ΠΥ51 του Πλοηγικού Σταθμού Πάτρας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λαμβάνουν σχετικές πληροφορίες από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, στον τηλεφωνικό αριθμό 2613615477 (Γραφείο Πλοηγικού Σταθμού) προκειμένου να καταθέσουν τις προσφορές τους, μέχρι και την 08-05-2022 και ώρα 13:30 μ.μ. όπου και θα εξετασθεί ενώπιον αρμόδιας τριμελούς Επιτροπής της Υπηρεσία μας.

Πλοηγικός Σταθμός Πάτρας
Share: