Reminder: You are viewing our sharing site. Content may differ from our live site.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Προμήθεια γραφικής ύλης, φακέλων αλληλογραφίας, αναλωσίμων και ανταλλακτικών φωτοαντιγραφικών μηχανημάτων και εκτυπωτών για την κάλυψη αναγκών κεντρικών Υπηρεσιών ΥΝΑΝΠ.
  1. Το Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής ανακοινώνει ότι προτίθεται να προβεί στη διενέργεια διαγωνισμού για την προμήθεια γραφικής ύλης, φακέλων αλληλογραφίας, αναλωσίμων και ανταλλακτικών φωτοαντιγραφικών μηχανημάτων και εκτυπωτών για την κάλυψη αναγκών κεντρικών Υπηρεσιών ΥΝΑΝΠ.

  2. Η προϋπολογισθείσα δαπάνη ανέρχεται στο ποσό των τριάντα επτά χιλιάδων διακοσίων Ευρώ #37.200,00€#(συμπεριλαμβανομένων Φ.Π.Α. 24% και κρατήσεων υπέρ Δημοσίου).

  3. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λαμβάνουν σχετικές πληροφορίες από την επισπεύδουσα Υπηρεσία, Υ.ΝΑ.Ν.Π./Α.Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ./Δ.Π. ΣΤ΄, στα εξής τηλέφωνα : 213137 1300 - 1127, προκειμένου να καταθέσουν την προσφορά τους εντός σφραγισμένου φακέλου με την ένδειξη : «Προσφορά για την προμήθεια γραφικής ύλης, φακέλων αλληλογραφίας, αναλωσίμων και ανταλλακτικών φωτοαντιγραφικών μηχανημάτων και εκτυπωτών για την κάλυψη αναγκών κεντρικών Υπηρεσιών ΥΝΑΝΠ», μέχρι και την 8–5–2023 και ώρα 12:00΄, κατά τις εργάσιμες ημέρες & ώρες, στο Γρ. 200Α του Κεντρικού Κτιρίου Υ.ΝΑ.Ν.Π., όπου και θα εξετασθούν δημόσια»
Share: