Reminder: You are viewing our sharing site. Content may differ from our live site.

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Προμήθεια και εγκατάσταση ενός (01) Ηλεκτροπαραγωγού Ζεύγους προς κάλυψη αναγκών του Λ/Χ Λέρου. Η προϋπολογισθείσα δαπάνη ανέρχεται στο ποσό των #9.000,00€#, (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 17% και νόμιμων κρατήσεων υπέρ Δημοσίου).
  1. Το Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής ανακοινώνει ότι προτίθεται να προβεί στη διενέργεια διαγωνισμού για την προμήθεια και εγκατάσταση ενός (01) Ηλεκτροπαραγωγού Ζεύγους προς κάλυψη αναγκών του Λ/Χ Λέρου.

  2. Η προϋπολογισθείσα δαπάνη ανέρχεται στο ποσό των #9.000,00€#, (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 17% και νόμιμων κρατήσεων υπέρ Δημοσίου).

  3. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λαμβάνουν σχετικές πληροφορίες από την επισπεύδουσα Υπηρεσία, Λ/Χ Λέρου στο εξής τηλέφωνο : 2247022224, προκειμένου να καταθέσουν την προσφορά τους εντός σφραγισμένου φακέλου με την ένδειξη : «Προσφορά για την προμήθεια και εγκατάσταση ενός (01) Ηλεκτροπαραγωγού Ζεύγους προς κάλυψη αναγκών του Λ/Χ Λέρου», μέχρι και την 23–07–2021 και ώρα 15:00΄, κατά τις εργάσιμες ημέρες & ώρες, στο Λιμεναρχείο Λέρου (Ιωαννίδη & Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού), όπου και θα εξετασθούν δημόσια.
Share: